Hopp til hovedinnhold

Bokbasen har nye hjemmesider

30. september 2022

I 2022 fikk Bokbasen ny grafisk profil og i forbindelse med dette har ​vi også lansert nye hjemmesider. På vår nye hjemmeside ønsker vi å tydeliggjøre vår rolle i bokbransjen, som en innovativ og fremoverlent partner som bistår våre kunder i å gjøre bøker tilgjengelig i det norske markedet

Skjermbilde fra hjemmesiden med ulike tall og informasjon hentet fra Bokbasenn

Vi ønsker å tydeliggjøre hvilke tjenester vi tilbyr for ulike aktører i bokbransjen, og har hatt fokus på at det skal være enkelt for våre kunder å finne den informasjonen man trenger og det skal være enkelt å benytte seg av våre tjenester. Bokbasen.no vil også være den nye inngangen til å logge inn i Mentor.

Oppdatert informasjon om bransjen

På hjemmesiden ​finner du aktuell informasjon som vi håper er interessant også for ​deg som allerede er kunde. Under fanen "Bokbransjen" finner du for eksempel oppdaterte tall fra den norske bokbransjen, bestselgerlister & bokanmeldelser. Her vil vi fremover utvide med enda mer aktuell informasjon for deg som er interessert i hva som rører seg i bokbransjen.

Skjermbilde av Bestselgerlista på www.bokbasen.no

Effektivisering og forenkling for våre kunder

Vi kommer til å ha fokus på kundereisen for nye kunder fremover, og som en del av dette jobber vi nå videre med å forenkle prosessen med å bli kunde hos oss og gjøre det enda enklere å registrere nye bøker hos oss. Vi har i dag 1 548 forlagskunder, og det registreres over 15 000 nye bøker hvert år, så det er viktig at disse prosessene er enkle og effektive. Vi har også samlet noen gode råd for deg som skal gi ut bok for første gang, samt at vi har laget en egen hjelpeside hvor du kan få hjelp og veiledning til å gjøre bøkene dine tilgjengelig i markedet.

Skjermbilde med gode råd når du skal gi ut bok

Har du ris eller ros så gi oss gjerne en tilbakemelding til post@bokbasen.no