Hopp til hovedinnhold

Inngå utgiveravtale

En forutsetning for at nettopp din bok skal selge, er at den er lett tilgjengelig i markedet. For å få det til er det avgjørende at det finnes tilgjengelig informasjon om boken, hvem som har utgitt den og hvordan den kan skaffes.

1

Dette hjelper Bokbasen deg med!

Informasjon om forlaget og forlagets bøker blir tilgjengelig i Bokbasen Søk (tidl. Mentor) er bokhandelens mest brukte søkeverktøy med mellom 30.000 og 50.000 søk i døgnet. Når en kunde spør etter boken din eller bøker om det emnet din bok omhandler er det lett for bokhandelen å finne og bestille den.

Informasjon om forlagets bøker gjøres også tilgjengelig for landets nettbokhandler, strømmetjenester, bibliotek og skoler slik at de lett kan finnes og bestilles.

Bokbasen registrerer omfattende informasjon om hver bok. Det er svært viktig med korrekte data for å sikre god gjenfinning, og våre bibliotekarer beriker og kvalitetssikrer informasjonen som registreres.

I basen kan også e-bøker, digitale ressurser, lydbøker, musikk, dvd, spill og tilleggsprodukter til en bokutgivelse registreres.

For å gjøre forlagets bøker tilgjengelig i Bokbasen Søk må man godkjenne Bokbasens vilkår for utgivere, som kan leses her: Avtalevilkår for utgivere

2

Priser for utgivere:

  • Etableringsavgift: 1105,-
  • Katalogiseringsavgift for 1. utgave av en bok: 549,-
  • Månedlig deltageravgift for å ha en bok tilgjengelig i Mentor: 7,05 per utgivelse per måned
  • Markedsføring av 1 bok under "Nye bøker"-visning: 289,- per bok

For fullstendig oversikt over vilkår og priser se Avtalevilkår for utgivere

For å inngå avtale og få tilgang til å registrere boken din kan du registrere deg her: Kom i gang med å gi ut bok