Bokskya

1

Din samling digitale bøker

Alle e-bøker og lydbøker du kjøper i de norske nettbokhandlene tilknyttet DDS blir lagt i din bokhylle i Bokskya. Hvis du bruker samme e-postadresse overalt der du kjøper e-bøker og lydbøker får du samlet alle bøkene dine på samme konto i Bokskya.

I tillegg til at du finner bøkene du har kjøpt på Min side i nettbutikken og i deres leseapper, kan du altså alltid finne bøkene dine i skya ved å logge deg på idp.bokskya.no

Her får du en fullstendig oversikt over alle dine bøker og kan også laste de ned til PC/Mac eller leseapper på nettbrett og smarttelefoner.