Hopp til hovedinnhold

Allbok

1

Allbok er Bokbasens plattform for e-bøker og lydbøker i bibliotek

Allbok legges ned 25. april 2024. Les mer her

Vår bibliotekplattform har funksjonalitet som gjør innkjøp, budsjettkontroll og oppfølging enkelt og effektivt for folkebibliotek og innkjøpskonsortier. Allbok støtter lisensmodellene for e- og lydbokutlån som anbefales av Nasjonalbiblioteket.

Bruk av Allbok Bibliotek er gratis for biblioteket, det eneste dere må gjøre er å registrere dere som brukere av tjenesten. Les mer om Allbok Bibliotek på www.allbokbibliotek.no

Lånere får tilgang til e- og lydbøkene i låne- og leseappen Allbok, som finnes tilgjengelig for iOS, Android og som webleser på allbok.no.